Fotografering 8/1

Igår fotade jag en tjej och hennes medryttarponny, det var jätte trevligt och jag blev nöjd med bilder. Lång historia kort, här är mina favoriter från fotograferingen:
 
 

Nytt år, 2017

Hej,
 
Nu var det ett tag sedan jag publicerade ett inlägg här, nästan två månader för att vara exakt. Idag tänkte jag berätta om vilket stort misstag jag råkade göra i början av December förra året. Jag har i många år varit jätte noga med att säkerhetskopiera mina filer; bilder, textdokument osv. för att jag är rädd för att dem skall försvinna. Det jag råkade göra var att radera alla mina bilder från juli till december förra året. Jag hade markerat fel mapp och filerna hade raderats permanent. Såklart blev jag ledsen, särskilt eftersom jag fotat mycket det senaste halvåret och lagt mycket tid på redigering också.
 
Jaja, nytt år och nya möjligheter ;) Jag ska fota mycket det här året har jag tänkt eftersom det är så roligt. Min tanke är att lägga ut mycket bilder på bloggen också under 2017. Kan även skriva lite inlägg med olika fototips eller redigeringstips om det skulle uppskattas, även om jag givetvis är långt ifrån ett proffs :) Skriv gärna förslag på inlägg i kommentarerna om ni skulle vilja se något speciellt.
 
Avslutar inlägget med två bilder jag "fick tillbaka" genom att jag hade skickat dem till en kompis:
Pachira passar i både lädergrimma och fluffig rosa grimma.
(Hon är inte lös på bilden till vänster, grimskaftet är bortredigerat.)
 
 
Upp